Pacta Sunt Servanda (SE)



Pacta Sunt Servanda (Latijns voor 'overeenkomsten dienen te worden nageleefd') is een drone-project van de Zweed C-J Larsgården. Piano's, electrische en akoestische gitaren, pedaal- en computereffecten en field recordings vliegen je rustgevend om de oren. De drones zijn maximaal astraal en pastoraal tegelijk.

Net als bij Cisfinitum, dat eerder op deze weblog in de spotlights stond, zijn de vloeiende verweving van electonische en akoestische geluidspaletten met de lichtere en de duisterder kanten bij Pacta Sunt Servanda de hoofdattractie. De congruente stereoscopische plaatsing van de ingespeelde instrumenten brengt een ongekende ruimtelijke beleving: het is net of je een drone-band hoort spelen op een podium in een concertzaal. In tegenstelling tot Cisfinitum is Pacta Sunt Servanda echter een solo-project!



Op C-J Larsgården's website vind je ook zijn andere muzikale projecten. De goede man heeft intussen een label gevonden en is allerlei andere kanten op gegaan, muzikaal gezien. Het is bij drie Pacta Sunt Servanda-releases gebleven. Alle drie de albums staan op zich als een apart hoofdstuk in zijn discografie, en daarom kan je ze alle drie hier vinden.
C-J's volledige discografie kan je hier vinden.

Pacta Sunt Servanda - A Trap it is EP (2005)

Release-pagina
Download

Pacta Sunt Servanda - The Sputnik EP (2006)

Release-pagina
Download tracks: 1 2 3 4 5

Pacta Sunt Servanda - 24:17 EP (2006)

Release-pagina
Download

0 comments:


 

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.